Language
 Romana  English

Returnare si schimbare produse

Conform legii, puteti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului. Inlocuirea produsului nu prelungeste termenul cu alte 14 zile de la primirea noului produs.

 Vom accepta produsele returnate care au fost probate necorespunzator si ajung la noi murdare sau cu deteriorari remediabile(zgarieturi superficiale, pete, cute adanci ale pielii), dar din suma stornata se va retine in functie de deterioarare un procent de pana la 30%.

Returul trebuie anuntat telefonic sau prin email. Puteti anunta si prin facebook messenger sau whatsapp numai IN TIMPUL PROGRAMULUI, mesajele primite in afara programului pot ramane necitite. Puteti opta pentru retur sau inlocuirea cu alta masura a aceluiasi produs sau alt model ce poate fi la acelasi pret sau la alt pret fata de cel comandat initial urmand a se achita diferenta de cost, situatie in care putem gestiona si comanda noi returnarea produsului astfel incat un curier partener sa ridice coletul de la dvs. cu livrare la sediul nostru si expedierea produsului de schimb catre dvs.

Costul transportului de retur si gestionarea expedierii va revine inteagral, noi va returnam intreaga suma platita initial, inclusiv cea de transport. Putem gestiona noi expedierea retur la solicitarea clientului.

Daca ati beneficiat de transport gratuit in cazul achizitiei mai multor produse si returnati unul sau mai multe produse pentru orice motiv, astfel ca pastrati mai putin de doua, contravaloarea expedierii initiale va fi retinuta din suma stornata. Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar in contul indicat de cumparator in termen de  maxim14 zile, de obicei in 7zile. 

La ridicarea coletului de la dvs. curierul poate percepe taxe suplimentare daca produsul nu este ambalat in cutie clasica de pantofi incadrata la 1kg si se pot adauga la costul standard de 20lei, acest cost ce va revine in totalitate, iar in cazul inlocuirii noi expediem perechea de schimb pe cheltuiala noastra. 

Din motive tehnice solicitarea de retur facuta direct pe site din contul de client nu este valabila daca nu ne informati pe mail sau telefonic de aceasta.