Language
 Romana  English

Regulament promotii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru a beneficia de transport gratuit trebuie sa faceti cumparaturi de doua sau mai multe produse in valoare de minim 250ron pentru expedieri prin intermediul Postei Romane si in valoare de minim 400ron pentru expedieri prin curierat rapid Urgent-Cargus.

 Posta va emite un aviz pe care il veti gasi in cutia postala, aviz cu care dvs. va trebui sa va deplasati la oficiul postal pentru ridicarea produsului. Acest aviz poate sa intarzie sau sa nu apara deloc, este bine sa mergeti si sa intrebati la posta dupa 3-4 zile de la comanda. 

 Shoetique.ro va plateste curierul daca valoarea produselor comandate depaseste 400 RON. Pentru a va incadra in aceste conditii si tarif trebuie ca localitatea dvs. sa se afle in zona 1 a curierului Urgent-Cargus. Coletul va fi livrat direct la adresa mentionata, in general cu un sms sau apel telefonic in prealabil din partea curierului.

Promotia "Transport gratuit" este valabila pe perioada nedeterminata si poate inceta in orice moment fara informare prealabila. 

DOUA PERECHI LA PRET SPECIAL

Puteti beneficia de un pret special la achizitia a doua perechi de incaltaminte de acelasi tip (sandale, balerini, pantofi, ghete, bocanci). Aceste promotii sunt anuntate in imaginea intermitenta din partea de sus a site-ului si in campaniile de promovare (facebook, google).

Promotia "Doua perechi la pret special"  nu are caracter permanent, este valabila doar in anumite perioade.

ACCESORIU CADOU

In luna DECEMBRIE, pentru comenzile incheiate incepand cu data de 04.12 oferim cadou un accesoriu la comanda a oricare doua perechi de incaltaminte, idiferent de sozonul lor, promotia se acumuleaza cu TRANSPORT GRATUIT( vezi conditiile mai sus).

La achizitionarea direct pe site a fiecare doua perechi de incaltaminte extrasezon din categoria celor prezentate in bannerul de pe pagina principala (sandale/pantofi/ghete/bocanci) cu pret redus sau intreg expediate intr-un singur colet Shoetique.ro va face cadou un accesoriu, curea din piele naturala sau set papion. Daca suma valorilor celor doua perechi depaseste pragurile de 250ron respectiv 400ron veti beneficia si de TRANSPORT GRATUIT. Exceptie fac promotiile cu doua perechi la pret special, caz in care promotiile nu se cumuleaza. Totusi le puteti cumula cu o a treia pereche de incaltaminte, cele doua perechi vandute la pret special considerandu-se una in cadrul promotiei cu accesoriu gratuit. 

Promotia "Accesoriu cadou" este valabila pe perioada nedeterminata si poate inceta in orice moment fara informare prealabila. 

OFERTA ZILEI

ESTE VALABILA DOAR LA COMENZILE INCHEIATE DIRECT PE SITE (nu telefonic, nu pe mail sau chat, nu pe alte site-uri de promovare).

Zilnic un model ales va avea un pret mai mic decat cel normal. Produsul din oferta zilei poate sa se repete mai multe zile consecutiv. Dupa iesire din oferta zilei pretul poate sa revina la cel initial sau sa ramana acelasi pana la alte modificari

Promotia "Oferta zilei" este valabila pe perioada nedeterminata si se poate incheia in orice moment fara informare prealabila.

REDUCERE % la anumite game

ESTE VALABILA NUMAI PENTRU PRODUSELE DISPONIBILE IN STOC si se aplica numai produsului, nu si costului de transport. Aceasta promotie este prezentata prin reclamele online si este semnalizata pe site in bannerul din partea de sus a siteului. Nu este cumulativa cu restul promotiilor. Reducerea se aplica la facturare, la incheierea comenzii pe site subtotalul la acel moment fiind fara reducerea aplicata.

VAUCHER CADOU pentru urmatoarea comanda

Vaucherul il veti primi in colet cu produsul comandat si este valabil 30 de zile de la momentul primirii. Este transmisibil, deci il puteti oferi oricui doriti si poate beneficia de el. Reducerea se aplica numai produsului, nu si costului de transport. Aceste promotii sunt anuntate in imaginea intermitenta din partea de sus a site-ului si in campaniile de promovare (facebook, google).