Language
 Romana  English

Schimbare produse

VA RECOMANDAM SA PROBATI PRODUSELE IN INTERIORUL LOCUINTEI, BIROULUI ETC FARA A GENERA URME DE UZURA PANTOFILOR, IN CAZ CONTRAR RETURUL NU VA FI POSBIL. PRODUSELE CE AU FOST FOLOSITE LA EXTERIOR SAU CUTATE DIN CAUZA PROBELOR INTENSE LA INTERIOR NU VOR PUTEA FI REVANDUTE SI DECI NU LE VOM PUTEA PRIMI INAPOI.

Conform legii, puteti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului sau a ambalajului. La solicitarea dvs., putem extinde acest termen cu 48 de ore daca exista un motiv real si produsul inca existent in oferta noastra.

Returul trebuie anuntat telefonic sau pe mail, tot acolo specificat produsul dorit in loc, costul transportului de returnare fiind suportat de dvs.; expedierea produsului de schimb se va face ULTERIOR primirii produsului de la dvs. si va fi asigurata gratuit o singura data, iar daca ulterior cumparatorul se retrage din tranzactie costul transportului inlocuirii ii va reveni integral.