Language
 Romana  English

Returnare si schimbare produse

Conform legii, puteti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului.

Returul trebuie anuntat prin orice cale de comunicare (telefonic, mail, facebook messenger, wp). Putem gestiona si comanda noi returnarea produsului astfel incat un curier partener sa ridice coletul de la dvs. cu livrare la sediul nostru. Puteti opta pentru retur sau inlocuirea cu alta masura a aceluiasi produs sau alt model ce poate fi la acelasi pret sau la alt pret fata de cel comandat initial urmand a se achita diferenta de cost.

Daca ati beneficiat de transport gratuit in cazul achizitiei mai multor produse si returnati unul sau mai multe produse pentru orice motiv, astfel ca pastrati mai putin de doua, contravaloarea expedierii initiale va fi retinuta din suma stornata. Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar in contul indicat de cumparator in termen de  maxim14 zile, de obicei 3-5zile. 

Daca ati comandat unul din produsele destinate piciorului atipic (anuntat in site lat, gros; marimi exceptionale - barbatesc mai mare de 45, dama mai mare de 40) si nu ne puteti furniza detalii despre dimensiunile piciorului pentru a evita un posibil retur, costurile transportului in aceasta situatie pot reveni in totalitate cumparatorului. Daca am constatat ca nu vi se va potrivi si totusi doriti sa incercati modelul dupa care doriti sa returnati, veti suporta costurile de transport tur-retur.

La ridicarea coletului de la dvs. curierul partener percepe o taxa suplimentara de ridicare din locatie terta insumand un total de aproximativ 25lei pentru o cutie clasica de pantofi incadrata la 1kg, cost ce va revine, iar in cazul inlocuirii noi expediem perechea de schimb pe cheltuiala noastra. 

Din motive tehnice solicitarea de retur facuta direct pe site din contul de client nu este valabila daca nu ne informati pe mail sau telefonic de aceasta.